Tienergroep

images (17)

De tienergroep is een groep van zo’n 10 tot soms wel 15 tieners dat eens in de twee weken op een vrijdagavond bij elkaar komt.

Bij ons ben je tiener vanaf je 12de. Er komen tieners vanuit Uden en Veghel, maar ook vrienden en vriendinnen van hen, die normaal gesproken naar een andere kerk gaan of helemaal niet naar een kerk gaan. Je bent altijd welkom!

Zo beginnen we de avond met wat drinken en een koekje. Ondertussen kun je bijkletsen met elkaar. Maar we nemen ook tijd voor ‘serieuze’ zaken, want we zijn niet zomaar een clubje.

We willen met elkaar meer leren over het geloof in God. We bespreken met elkaar aan de hand van de Bijbel voorbeelden uit het dagelijks leven en wie de Here Jezus is en wat hij voor jou heeft gedaan.

Meestal eindigen (of beginnen) we met een spel, iets creatiefs of een andere activiteit. Ook tussen de avonden door ondernemen we regelmatig iets. Lekker schaatsen, zwemmen of net waar we zin in hebben. En natuurlijk kun je ook altijd zelf wat ondernemen met andere tieners.

Wat zijn onze doelen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is inleveren-1024x768.jpeg

De tienergroep heeft twee duidelijke doelen. We vinden het belangrijk om aan vriendschappen te werken.

We willen dat iedereen zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en mensen om zich heen heeft waar hij/zij goed mee op kan schieten.

Het andere doel is om meer te leren van God, Jezus, het geloof en hoe we dat in ons dagelijkse leven kunnen toepassen.

Deze doelen willen we onder andere realiseren door samen dienend bezig te zijn. Bijvoorbeeld door te helpen met Schatgraven. En, héél belangrijk, als groep lekker met elkaar optrekken.

Nog even praktisch

De tieneravonden vinden plaats op de vrijdagavond, eens in de 2 weken, van 20:00 tot + 22.15 uur. De locatie waar we samenkomen; in Uden bij een van de leiding thuis.

Kledingadvies? Trek zeker niet je beste kleding en schoenen aan, want je weet maar nooit… Als er iets speciaals te gebeuren staat, krijg je daarover van te voren bericht, dus maak je niet ongerust. We hebben een groeps App waarin we alles afstemmen voorafgaand aan de tiener avond. Dus gewoon even aanmelden ..


Wil je meer weten dan kun je altijd contact met ons opnemen.